Teatrul National „Vasile Alecsandri” va efectua un turneu jubiliar in capitala

0
56

Intre 10 si 14 mai, Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Balti va efectua un turneu jubiliar la Chisinau. Evenimentul este organizat cu prilejul celor 50 de la fondarea teatrului baltean, comunica Agentia DECA-press.
Directorul Nationalului baltean, Anatol Racila, a comunicat ca in cadrul celor cinci zile de turneu pe scenele a doua teatre din capitala – Teatrul National „Mihai Eminescu” si „Luceafarul” – vor fi prezentate 13 spectacole, inclusiv piese pentru copii.
Printre spectacolele ce urmeaza a fi jucate la Chisinau se numara „Un suflet pentru o papusa” de Adrian Graur; „Oltea” de Andrei Strambeanu; „Ultimul Urmas al lui Stefan-Voda” de Gheorghe Calamanciuc; „Hotul cinstit” de Victor Butulescu; „Florii in doi” de Ion Puiu si „Ochiul magic”. Trei spectacole vor fi prezentate pe scena Teatrului „Luceafarul”, celelalte – pe scena Teatrul National „Mihai Eminescu”.
Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Balti va consemna 50 de ani de activitate la 16 mai prin mai multe actiuni culturale, inclusiv prin organizarea „Galei premiilor 2007”.

www.deca.md/?cat=soc_and_civic&id=764

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ