TIMPUL NU MAI ARE RĂBDARE…

0
156
  1. TIMPUL NU MAI ARE RĂBDARE…

Se fac 15 ani de existență a ziarului „Timpul de dimineață”.

Să ții atâția ani în viață un ziar presupune o abilitate rar întâlnită. 15 ani e o viață de om și faptul că TIMPUL va exista încă mulți ani de acum încolo este o dovadă că maestrul Tănase a fost un om mare și că cititorii lui sunt unici și loiali. Opera unui om dăinuiește mai departe nu prin bani sau prin ce a făcut în timpul vieții, ci prin ceea ce lasă mai departe generațiilor următoare. Asta nu ți-e bețivul de la colțul străzii, pe care Dodon îl amăgește cu 50 de lei și cu povești despre jandarmul român… Cititorii TIMPUL-ului reprezintă elita Basarabiei!

http://www.timpul.md/articol/timpul-nu-mai-are-rabdare%E2%80%A6-97382.html

 

  1. Concerte dedicate lui Constantin Brâncuși și Mariei Tănase, la Bălți și Chișinău

Două concerte de gală vor avea loc la Bălți și la Chișinău cu prilejul împlinirii a 140 de ani de la nașterea sculptorului Constantin Brâncuși și a 103 ani de la nașterea cântăreței Maria Tănase. Evenimentele sunt organizate de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” de la Chișinău, în colaborare cu O.C.I. Moldova-Concert.

http://infoprut.ro/45163-concerte-dedicate-lui-constantin-brancusi-si-mariei-tanase-la-balti-si-chisinau.html

 

  1. Maia Sandu, despre Unire

Dacă ar avea loc un referendum privind Unirea Republicii Moldova cu România, Maia Sandu ar vota pentru. Totuși, potrivit președintelui Partidului Acțiune și Solidaritate, aceasta este doar poziția cetățeanului Maia Sandu și nu a partidului, transmite CURENTUL.

http://curentul.md/stiri/alegerea-redactiei/maia-sandu-despre-unire-si-increderea-in-andrei-nastase.html

 

  1. la TVR Moldova, despre alegeri

Invitații emisiunii Punctul pe Azi au fost doi pretendenți la fotoliul de președinte al Republicii Moldova.

Începând cu ora 21.00, jurnalistul Vasile Munteanu a discutat cu Vitalia Pavlicenco, candidat independent la șefia republicii și Roman Mihăieș, la fel, candidat independent. Ambii prezidențiabili promovează ideea Unirii R. Moldova cu România. În afară de reîntregirea celor două state românești, discuțiile s-au axat pe situația social-politică din stânga Prutului.

http://vox.publika.md/politica/la-tvr-moldova-despre-alegeri-526457.html

 

  1. LIVE 10TV: Emisiunea „Sfatul Țării”, cu Constantin Codreanu

832 de instituţii preşcolare din Republica Moldova au fost renovate cu ajutorul unui grant în valoare de 20 de milioane de euro oferit de Guvernul României, în cadrul Proiectului de asistență financiară pentru grădiniţe. Autorităţile de la Bucureşti au decis extinderea proiectului prin acordarea unei noi tranşe nerambursabile de 3 milioane de euro.

La începutul acestui an, același Guvern al României a oferit aceleiași Republici Moldova ajutoare umanitare în valoare de peste 80 de milioane de lei. Și anume 1170 de tone de zahăr, 20 de mii de colete de produse alimentare (făină, paste, mălai, conserve de carne şi de legume), precum şi 16.295 de tone de păcură, destinate prevenirii situaţiilor de risc în domeniul energetic.

http://www.timpul.md/articol/live-10tv-emisiunea-sfatul-arii-cu-constantin-codreanu-97628.html

 

  1. Carla’s Dreams despre fotografiile care au ajuns în presa din Rusia

Trupa Carla’s Dreams, invitată în această dimineaţă la postul de radio de la Bucureşti, Europa FM, a vorbit despre fotografiile care au ajuns în presa din Rusia. Jurnaliştii ruşi au stat la pândă şi susţin că au reuşit să-i surprindă pe artişti fără măşti, publicând fotografiile în presă. Solistul Carla’s Dreams a venit cu lămuriri în ceea ce priveşte „demascarea” membrilor trupei.

http://www.jc.md/video-carlas-dreams-despre-fotografiile-care-au-ajuns-in-presa-din-rusia/

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ