Tineri contra bătrâni, la Bălți

4
167


În Bălți, cel mai rusificat oraș al Republicii Moldova, a fost organizat un marș pentru marcarea zilei de 3 martie 1918, când s-a votat Basarabiei cu Țara, la Bălți.

Video cu babe indignate, de meserie aruncătoare de bulgări și ce le mai cade în mână:


Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a organizat o contra-manifestație, punându-se în drumul tinerilor:

4 COMENTARII

  1. Cumplit cum asa zisii „moldoveni” vorbesc ruseste si sunt comunisti. Oare sunt romani sau rusi ? Ca moldoveni nu sunt pentru ca acest popor nu exista. Poporul roman este in Moldova, Tara Romaneasca si Transilvania. Populatia fosta si actuala de ocupantie din Republica Moldova si chiar din Transilvania, rusi si unguri, vor revenirea acestor teritorii sub ocupatie de catre Rusia respectiv Ungaria, in detrimentul populatie majoritare cea romana. Aceasta este explicatia disperarii acestor populatii minoritare care au tupeul ca sunt stapani in tarile noastre.

  2. Dacă nu s-ar fi adoptat varianta „0″ în chestiunea cetăţeniei RM, adică acordarea acesteia tuturor rezidenţilor la ziua declarării independenţei, şi s-ar fi urmat exemplul leton sau eston, nu mai existau acum acele imagini dureroase în care urmașii veneticilor deveniți între timp „moldoveni” cu acte în regulă, să fugărească românii pe pământ românesc, deranjați de simplul fapt că suntem ceea ce suntem: ROMÂNI LA NOI ACASĂ! Au împuțit pământul românesc cu prezența lor de vreo 200 de ani încoace. Dar să stea liniștiți, românii vor fi iar împreună, chiar de vor arunca în noi cu bulgări făcuți din toată zăpada Siberiei lor natale! Respect celor cu suflet român!

LĂSAȚI UN MESAJ