Traficul la frontieră crește odată cu apropierea sărbătorilor

0
95
  1. Traficul la frontieră crește odată cu apropierea sărbătorilor

Poliţia de Frontieră preconizează o creştere a numărului de persoane şi autoturisme care vor tranzita graniţele cu Republica Moldova, Bulgaria şi Ungaria, pe măsură ce se apropie sărbătorile pascale.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alexandra Popescu, recomandă folosirea tuturor punctelor de trecere a frontierei, pentru a se evita aglomeraţia şi creşterea timpilor de aşteptare.

http://www.romania-actualitati.ro/traficul_la_frontiera_creste_odata_cu_apropierea_sarbatorilor_pascale-101472

 

  1. Republica Moldova / Conacul Manuc Bey de la Hîncești se deschide pentru publicul larg

Consiliul Raional Hîncești anunță că la data de 7 aprilie 2017, ora 10.00, a avut  loc evenimentul de deschidere a Palatului Princiar din cadrul Complexului istorico-arhitectural „Conacul Manuc Bey”, reabilitat prin intermediul proiectului „Dezvoltarea turismului transfrontalier prin promovarea Conacului Manuc Bey, Complexului Mortuar Elena Ioan Cuza și a muzeului Bleschiunov”, MIS ETC 2173, sub auspiciile Programului Operațional Comun „România-Ucraina-Moldova 2007-2013”.

Din 18 aprilie 2017 Complexul istorico-arhitectural „Conacul Manuc Bey”, din orașul Hîncești va putea fi vizitat de către publicul larg, turiști și toți doritorii.

http://www.araratonline.com/38480-2/

 

  1. Andrei Năstase: Votul uninominal este o tentativă de uzurpare totală a puterii în stat

Votul uninominal sau mixt reprezintă un atentat direct în adresa democrației reprezentative din țara noastră și o tentativă de uzurpare totală a puterii în stat, creând toate premisele pentru oficializarea unei dictaturi oligarhice feroce. Asta a spus președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul conferinței internaționale organizate de KAS, FES, IDIS Viitorul și ADEPT.

http://independent.md/andrei-nastase-votul-uninominal-este-o-tentativa-de-uzurpare-totala-a-puterii-in-stat/

 

  1. Cel mai mare lanţ de hypermarket-uri de pe piața din România face angajări pentru Chișinău

Marele retailer german Kaufland recrutează în această perioadă personal pentru departamentul de Vânzări al magazinelor pe care compania le va deschide la Chişinău.

http://infoprut.ro/46941-cel-mai-mare-lant-de-hypermarket-uri-de-pe-piata-din-romania-face-angajari-pentru-chisinau.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ