Traian Basescu de Ziua Nationala a R. Moldova: Multumesc pentru faptul ca prin dumneavoastra Limba Romana ramane vie

0
105

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a adresat joi un mesaj cetatenilor din Republica Moldova cu prilejul sarbatoririi Zilei Independentei si Zilei Limbii Romane.” Alaturi de cetatenii romani, doresc sa va multumesc pentru faptul ca, prin dumneavoastra si prin copiii dumneavoastra, Limba Romana ramane vie in Republica Moldova.Doresc sa multumesc tuturor celor care, vorbind romaneste, se identifica cu valorile poporului roman, cu valorile europene si cu speranta unui viitor mai bun.
De asemenea, in aceste clipe de sarbatoare, permiteti-mi sa multumesc tuturor celor care continua sa invete, sa scrie, sa gandeasca si sa viseze in Limba Romana!”, se arata intr-un comunicat al Presedintiei.
Republica Moldova se afla intr-un moment de rascruce al istoriei sale. Este momentul in care ati decis ca viitorul Republicii Moldova este un stat modern, democratic care sa raspunda aspiratiilor dumneavoastra europene!
Doresc sa va asigur, si pe aceasta cale, de faptul ca Romania va ramane un sustinator constant al integrarii Republicii Moldova in Uniunea Europeana.

Sursa: Hotnews

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ