TRĂIM ȘI NE BUCURĂM DE VIAȚĂ UNIȚI SAU MURIM CUCERIȚI ȘI DESTRĂMAȚI

1
66

Sper ca acest mesaj să fi clar pentru ce-i ce scriu pe forum, declarații pe care nici ei nu le înțeleg cu scopul de a face un haos, printre cititorii acestui site.

Nu-e chiar așa de rău aici în Romania de Est, personal am un leac pentru tot hausul acesta care se încearcă a se face. Nu ascult radioul în limba rusă, nu privesc televizorul și emisiunile în limba rusă, mă limitez la cele Românești, îmi perfecționez limba și mă simt mult mai liniștit.

Încerc zi de zi să vorbesc mai bine limba Română, și scot din vocabularul meu cît de posibil rusizmele care și au făcut loc, acesta este remediul pe care trebuie să-l încercați și voi ce-i care trăiți și va-ți născut pe acest pămînt că știu, că toate balamucurile astea ce se fac pe marginea limbii Române și a entității naționale, au un singur scop, să ne despartă și mai mult de patria mamă.

Spre sfîrșit vreau să zic, Moldovenilor rusificați și celor mancurți, că dacă doriți să omorîți acest popor începeți de la mine, că eu voi fi acela care vă va alunga spre Moscova cînd va veni timpul…

Sper să fiu înțeles…. Unirea e inevitabilă.

1 COMENTARIU

 1. http://moralist.haipa.ro/?p=322

  REPUBLICA MOLDOVA ,RUSIFICARE DEFINITIVA SAU REVENIRE IN SANUL ROMANITATII ?
  bscap013

  Iata ca a venit si momentul culminant in razboiul psiholgic si politic dus in al 2 lea stat romanesc Republica Moldova .

  In curand se va alege calea spre care trebuieste sa o ia acest stat .

  Ori in uniune cu Rusia in urss 2 ,fapt ce ar insemna transnistrizarea definitiva a populatiei romanesti ,

  ori in u.e. sau in uniune cu Romania ,acolo unde romanii asi vor regasi adevarata identitate ,teorie referitor mai ales la a uniunea in teritoriu cu Romania .

  Din punct de vedere al politicului :

  Desi au trecut 2 ani de la plecarea comunistilor de la putere , situatia in loc sa se indrepte ,mege inainte si prost , pentru ca sub paravana unei democratii cu numele ,oamenii politici ca Filat ,Lupu sau Voronin impreuna cu fortele pro-rusesti pregatesc lovitura finala contra majoritatii populatiei tarii, cuvantul de frunte fiind -TRADAREA –

  Daca in Romania politicienii tradeaza de 21 de ani statul ,aruncandu-l in cocina de porci din care nu se stie daca va mai iesi vreodata , de ce sa nu faca acelasi lucru si politicienii republicii, pldm.pcrm. pd .

  Din pacate Ghimpu cu partidul sau romanesc nu poate tine piept asupra a ceea ce se va intampla in urmatorul an si jumatate la carma tarii .

  Partidul Liberal, singurul partid aflat inca la guvernare si-a sacrificat punctul din program privitor la unire, dorind astfel sa ia voturi si de la populatia rusofona, voturi care s-au dus dar in mica masura , problema fiind sentimentul de reticenta pe care-l manifesta tinerii moldoveni vis a vis de acesta ,sentiment ce l-a aruncat cu tot cu partid pe locul 4 in ierarhia partidelor politice din republica moldova .

  Inca de inainte de a se constitui a.i.e.2. se vorbea de o cualitie pldm-pcrm dar atunci nimeni nu a crezut intr-un asa final neasteptat si extrem de nefericit pentru populatia Republicii .

  Din pacate lucrurile s-au schimbat astfel incat din mieluselul Filat a rasarit o fiara care “devoreaza” tot pentru a-si vedea interesele sale si ale partidului reusite , nu conteaza daca istoria romanilor este inlocuita cu o istorie integrata universala , nu conteaza daca face concesii in dauna statului sau Republica Moldova privitor la teritoriul satului Palanca sau chiar daca sacrifica domocratia facand pact cu rusii pentru a ramane la putere si mai mult,pentru a fi cel mai influent om din republica {CREDE EL}

  Va avea o surpriza neplacuta ,astfel odata ce tara va fi redata sferei de influenta rusa , va fi inlaturat ca pe o masea stricata ,dar stricaiunea pe care o va face tarii va ramane .

  Astfel Republica Moldova in loc sa se uneasca cu Romania , va reveni in sfera de influenta rusa si eventual va face parte din viitorarea urss 2 .

  Deci dupa cum vedem , de la actuala clasa politica ,in afara de p.l.toate partidele pot fi considerate tradatoare de tara .

  Ce trebuie facut pentru a preveni rusificarea totala in republica ?

  simplu.

  nimic .

  Din pacate nici o revolutie a tinerilor nu este o scapare, nici o razvratire a profesorilor si doctorilor din Moldova nu mai este o solutie, nici zgomotul pnl, pl, prn sau alte partide romanesti nu mai este o solutie.

  De curand nici Romania nu a facut tot posibilul pentru a pastra Republica in sfera de influenta romaneasca si europeana ,mai mult nu s-a bagat pentru a face curatenie in politicul moldovenesc , ceea ce va duce indispensabil la o noua rusificare totala ,daca o minune nu se va mai intampla .

  \ zarurile au fost aruncate , acum doar elementul surpriza {-DACA acesta EXISTA }ar putea devia drumul romanilor moldoveni de la pieire .

  VIITORUL SUNA RAU IN MOLDOVA ……………….

  din punct de vedere social:

  Punctul de vedere social nu prea conteaza in luarea deciziilor la nivel inalt , astfel avem in situatia de fata un politic pro-rus contra unei intregi natiuni pro-romanesti .

  Daca revolutia tinerei generatii care a dus la caderea comunismului in republica a avut efect , intrebati poate de ce n-ar avea efect un strigat in cor ca vrem unirea ?

  Pentru ca nu ar exista destul de multa lume care sa vrea acest lucru ,avem printre noi o semnificativa parte de moldoveni sau alte natiii care tanjesc dupa urss , nu in ultimul rand daca vom presupune ca prin absurd strigatul nostru, al tinerilor va avea ca efect demisia guvernului, populatia nu are un partid pe care sa-l scoata din maneca pe loc pentru a forma un guvern competitiv care sa voteze in-corpore unirea cu tara mama.

  ACTIUNEA 2012 ,1812 , PARTIDUL NOUA DREAPTA nu au fost pana acum concludente in ceea ce priveste evenimentele care ar fi trebuit pana acum organizate pentru a atrage atentia destul de mult populatiei fie din Romania ,fie din Republica de ce trebuie neaparat acum ,in urmatorii ani, ca unirea sa se faca .

  VOI, moldoveni care va considerati o populatie de sine statatoare ,trebuie sa intelegeti ca nu exista cale de independenta a Republicii .

  Ori se uneste cu Romania intr-un singur stat ,acolo unde Ii e locul, prin limba, traditii, cultura , port, infatIsare, ori va fi inghitita de urss 2 care se prefigureaza la orizont ,asa ca decideti-va odata ce vreti sa faceti cu tara voastra, ori la muma Romanie ori la ciuma Rusie fiindca alta posibilitate nu exista ,INGHITIREA va fi evidenta si datorita faptului ca va aflati intr-o intersectie de cultura si putere .

  Iar soarta celor ce intra in rusificare este pecetluita , transnistrizarea fiind o destinatie inevitabila .

  Pe cealalta parte de baricada se afla cativa agitatori anti-romani ,finantati de fortele ruse pentru a deteriora prin minciuni si presiune psihica conceptul si asa precar pe care romanii moldoveni din Republica al au vis a vis de romanii din Romania ,aviz patriotism.md ,patriotii moldovei, miscarea ravnoparavie , etc,etc,

  O multime relativ restransa care “hamaie “fara rost , nu gasesc nici ochi care sa-i vada ,nici urechi care sa-i auda fiindca lumea a ajuns prea preocupata de grija zilei de maine decat de antiromanismul lor psihopat .

  Pe plan economic :

  “mai bine era in urss ” spun unii -si au dreptate ,doar referindu-ne la punctul de vedere economic .

  Asa cum bine se stie, orice tara comunista avea populatie care obligatoriu lucra ,deci avea un servici stabil, apartament primea moca cu o chirie foarte mica , nu aveau grija vreodata ca se imbolnavesc si nu are cine sa-i ingrijeasca pentru ca nu cotizeaza la casa de sanatate , stiau ca atunci cand vor implini anii de pensie vor avea un venit asigurat , ca o rasplata pentru zecii de ani de munca savarsiti, in fiecare an orice om cetatean asi permitea un concediu la munte ori la mare {ceea ce in ziua de azi ai numeri pe degete pe oameni}.

  Aceste drepturi si indatoriri se gaseau la fiecare stat comunist, dar intre rass moldoveneasca si Romania , se vedeau diferente sociologice de conceptie, de represiune constanta a romanismului,re presiune ce a continuat si dupa caderea blocului slavon .

  Daca in Romania ati vorbeai limba si ati cantai cantecul si jocul,in urss, limba nu era vorbita si marginalizata, cantecul romanesc era dat la gunoi si intentionat restrictionat precum si alte masuri precum invatamantul in litere chirilice, istoria falsificata ,care a continuat si ea dupa caderea urss si asa mai departe .

  Deci ,daca in R omania comunismul a putut fi mai usor suportat si pe drept cuvant ar exista nostalgici, in Republica , nostalgicii sa se gandeasca de 2 ori inainte de a se pronunta in uniune cu rusia:

  sa se duca sa citeasca istoria adevarata, sa asi aminteasca ce au facut rusii cu parintii ,fratii si surorile lor, sa se gandeasca cum au fost rupti in 3 in 1940 si deabia atunci poate sa-si dea cu parerea ,”da bine a mai fost atunci!”

  Evident doar un om tembel sau spalat pe creier poate sa fie un adept al urss-ului dar asta este o parere personala desigur .

  La situatia actuala , de 2 ani politicul republicii a lasat sa intre in treburile interne un criminal al natiunilor , indiferent unde se baga si ce actiuni intreprinde ,este vorba de —-ati ghicit ,de F .M.I.

  Astfel de 2 ani tara se imprumuta ca nebuna de la f.m.i. acceptand toate conditiile de neconceput pentru a primi niste imprumuturi pe care trebuie sa le returneze cu dobanda ,iar banii imprumutati —–iar ati ghicit nu intra in conturile statului ci in conturile lui Gilat si compania , lupu si compania si poate si lui Ghimpu si compania .

  Ca rezultat , inflatia va creste din ce in ce mai mult, distrugerea economica se va acCentua , populatia o va duce din ce in ce mai prost si toate astea ducand la ——-ati ghicit, la UNIRE..

  Idee de incheiere .

  Desi ar mai fi multe de spus ,e clar ca situatia populatiei republicii nu se va schimba decat daca si numai daca va accepta si va dori grabnic unirea cu Romania , dar intre populatie si dorinta se interpune o alta parte de populatie pe deoparte dar si cel mai important lucru, politicul actual democratic ,care dupa 2 ani de tatonari, s-a inscris serios pe drumul unirii cu enclava slavona, contra intereselor acestei bucati de pamant romanesc si a populatiei majoritare .

  Nu mai putem astepta altceva decat o minune care sa vina de undeva ,care sa ne salveze de iminenta rusificare fortata si iremediabila .

  O revolutie acum ar face sute de morti si raniti ,jertfindu-se pentru a cata oara pentru unirea cu tara mama.

  DAca am sti ca unirea s-ar produce ,s-o facem, dar cum stim ca acest lucru nu se va intampla ,ori cat de entuziasti ar fi cateva mii de oameni ,nu ne ramane decat sa votam un partid unionist la viitoarele alegeri ,un partid prin care sa ne vedem visul implinit, iar actiunile sociale 2012 ,1812 ,sa asi faca datoria mai cu sarg, si sa intre prin oricare mijloace in casele oamenilor pentru a le redestepta constiinta nationala .

  Speram ca si bunul DUMNEZEU va vedea faradelegile facute de acesti dusmani rosii ai natiunii romane si poate intr-o zi vom fi fericiti alaturi de fratii nostri romani intr-un singura tara , ROMANIA ,TARA TUTROR ROMANILOR !

LĂSAȚI UN MESAJ