Lansarea campaniei „Tricolor pentru școala ta”

1
119

4 Fii mesagerul Unirii în școala ta!

Marea Unire de la 1918 rămâne a fi evenimentul de o profundă anvergură a neamului românesc, indiferent de numărul de ani ce s-au perindat de atunci. Cu părere de rău, martorii oculari ai unificării tuturor teritoriilor românești într-un singur stat nu mai sunt printre noi pentru a aduce la urechile tinerei generații gloria trecutului, iar programa școlară nu permite strecurarea conținuturilor de adevăr și izbândă națională.

Pe această cale, anunțăm lansarea campaniei „Tricolor pentru școala ta” ce se va desfășura în perioada 2 – 27 aprilie 2013 în Basarabia timp în care voluntarii platformei vor distribui panglică tricolor în instituțiile de învățământ din Republica Moldova. Prin intermediul acestei campanii ne propunem ca subiectul unirii să fie tot mai actual nu numai pe arena politică, ci și în instituțiile de învățământ, acolo unde se formează „vârful de lance” al schimbării.

Fii și tu un mesager al Unirii: distribuie panglică tricolor și vorbește despre unire în școala ta!

Pentru a te implica în această campanie, trimite-ne un mesaj cu datele tale de contact (nume, instituția de învățământ, adresa poştală completă şi număr de telefon) la adresa de e-mail basarabia@actiunea2012.ro, iar în cel mai scurt timp noi te vom contacta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ