RSS Feed

Tricouri la Chișinău

16

mai 6, 2012 by Românism

Pentru că tot mai multă lume ne întreabă de modele de tricouri disponibile, anunțăm că la Chișinău în acest moment există tricouri BASARABIA e ROMÂNIA TRICOLOR, în toate mărimile.

Modelul este disponibil pe albastru închis (mărimea S) și negru (mărimile L, XL, XXL). Cei interesați le pot lua de la Daniel (telefon 068546717). Preț 60 de lei moldovenești (sau 15 lei RO)


Acesta este singurul model de tricou disponibil momentan, modelele vechi de tricouri realizate de-a lungul timpului de campania Basarabia pământ românesc sau Acțiunea 2012 fiind epuizate total.

Rugăm pe toți cei care vor veni la marșul unionist din 13 mai, ora 13.00 la statuia lui Ștefan cel Mare să fie îmbrăcați în tricouri/cămăși de culoare închisă, preferabil negre.


16 comments »

 1. Dragos spune:

  buna, as vrea un tricou cu harta Basarabiei unita cu Romania si cu inscriptia: „Basarabia-pamant romanesc”! unde l-as putea gasi?

 2. iulian spune:

  nustiu eu la fel il caut

 3. liuba spune:

  vindeti-mi un maiou.. va roooooooooooooog,,,

 4. admin spune:

  Contactati-l pe Daniel Rusu la telefonul de mai sus.

 5. ROMANIA spune:

  Salut, as dori si eu niste Tricouri cateva steaguri dar din pacate ma aflu in Anglia.Se pot comanda international? Si deasemeni daca mai este deschis contul unde as putea dona…..in curand o sa imi fac un card si vreau sa particip si eu cum pot la Unire.Merci

 6. Radu spune:

  as dori si eu un tricou insa marimea M vad ca nu este disponibila ((

 7. Mihăiță spune:

  unde e răspunsu meu, în Chișinău nu sunt tricouri (:

 8. dawid spune:

  vreau si eu..

 9. olteanu' spune:

  Mediatizati mai mult k oameni sa vi se alature

 10. Mihăiță spune:

  La cum răspunde adminul și mulți alții care pot da informație, precis o să se alăture mai mulți, adminul doarme bine ce are de făcut, unirea va fi cînd se vor da porcii în scrinciob. românul tot român rămâne, numai pentru dînsu șii doare în cot fără efort de ceilalți, prin asta suntem frați

 11. iulian spune:

  Pe un roman adevarat nu-l face tricoul, e ok sa fim vizibili cand manifestam in diverse ocazii, dar… putina rabdare,
  nici eu nu am tricou, dar am tricolorul in suflet.

 12. Mihăiță spune:

  hai că ai trîntito ca nuca de părete, și cum să promovez eu mesaju fără avea o inscripție ?aa că doar nu o să urlu în gura mare pe stradă toată ziua că sunt român și vreu unirea, nu sund nebun de cap, sufletistule

 13. valeria spune:

  buna,tind sa infiintez o organizatie a ttinerilor pro-unire in satul natal si o sa am nevoie de flagulete,fulare,tricolorurii mai mari…Unde as putea procura astea in Balti…este vreun magazin?

 14. Olevschi Alexandru spune:

  Telefonul nu lucreaza 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+