RSS Feed

Turiştii care circulă pe traseul turistic vinicol până în România ar putea să vizitele pentru o zi-două şi R.Moldova

0

martie 18, 2007 by Românism

Turiştii străini care circulă pe traseul turistic vinicol până în România ar putea să vizitele pentru o zi-două şi R. Moldova, dacă aceasta va fi inclusă în circuitul turistic european „Drumul Vinului”. Negocieri în acest sens au purtat reprezentanţii unei delegaţii a R. Moldova la târgul internaţional de turism ITB-2007, desfăşurat, recent, la Berlin.

Conform preşedintelui Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Nicolae Platon, R. Moldova are multe şanse de a fi inclusă în circuitele turistice odată cu abolirea regimului de vize pentru cetăţenii europeni. Includerea R. Moldova în acest traseu depinde de interesul marilor companii faţă de Moldova, fiindcă “Drumul Vinului” este un traseu turistic în ţările cu tradiţii în vinificaţie şi este organizat de marile companii turistice din Europa.

Platon susţine că la târgul din Berlin delegaţia din R. Moldova a fost contactată de mai multe companii mari în eventualitatea stabilirii unor relaţii speciale. “Planet Travel”, una din primele companii turistice mari din Europa, s-a arătat dispusă să includă R. Moldova în circuitele sale turistice.

Târgul turistic de la Berlin s-a desfăşurat în perioada 7-11 martie şi a întrunit 12,3 mii de companii din 184 de ţări. Expoziţia a fost vizitată de peste 177 mii persoane. R. Moldova a participat cu un stand comun, la care au fost prezentate companiile Leogrand Hotel & Convention Center, Solei-Turism, Arcodesinc, Trapeza-Tur, Simexim-Tur.

http://www.info-prim.md/?x=&y=7181


0 comments »

  1. Puiu spune:

    hai sa ne imbatam ce e vreo suparare?:DDDD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+