Un album cu circa 30 de lucrări ale pictorului Aurel Guţu a văzut lumina tiparului la editura „Universul”

0
105

Un album cu circa 30 de lucrări ale pictorului Aurel Guţu a văzut lumina tiparului la editura „Universul”, transmite Info-Prim Neo.

Aurel Guţu a declarat pentru agenţie, că a adunat în acest album, pe care l-a creat de unul singur cu prilejul împlinirii a 65 de ani, şi care se numeşte „Este adevărat. Aurel Guţu în rând cu lumea”, cele mai valoroase lucrări din palmaresul de creaţie. Printre acestea se numără lucrările „Acasă”, „Luminiţa”, „Ecou”, „Fata şi coroniţa”, „Fântâni”, „Paula”, „Caleidoscop”. Aurel Guţu spune că mesajul şi filosofia albumului este egalitatea între femei şi bărbaţi.

Pictorul preconizează două lansări ale albumului. Prima va avea loc duminică, 18 martie, într-un local de la intrarea în com. Stăuceni, unde vor participa toate rudele din s. Corpaci, Edineţ, prietenii şi rudele din multe localităţi ale Moldovei. Cea de a doua lansare este preconizată pentru săptămâna viitoare, la care vor participa colegii de breaslă, scriitori, jurnalişti şi toţi care împărtăşesc viziunile asupra vieţii ale pictorului Aurel Guţu.

http://www.info-prim.md/?x=&y=7173

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ