Un concert de binefacere, în cadrul căruia se vor aduna fonduri pentru animalele fără adăpost, va fi organizat în premieră la Chişinău

0
53

Un concert de binefacere, care are drept scop adunarea fondurilor pentru animalele fără adăpost din capitală, se va organiza la Chişinău în luna aprilie. Acţiunea este organizată de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor „Alga”.

Surse din cadrul organizaţiei au anunţat pentru BASA-press că această acţiune va avea loc pe data de 4 aprilie, la ora 19:00 în incinta Filarmonicii Naţionale. „Banii colectaţi vor fi utilizaţi la sterilizarea maidanezilor din capitală şi la construcţia adăpostului pentru câini”, au precizat sursele citate. Totodată ele au menţionat că asociaţia pe care o reprezintă a deschis deja un cont special pentru doritorii de a susţine această intenţie.

Potrivit surselor citate, la concert vor participa interpreţii Constantin Moscovici, Margareta Ivanuş, Natalia Proca, Victoria Nichitcenco, Mariana Şura, Formaţia „Savanna”, Ansamblul de dans „Şatriţa”, etc. Preţul unui bilet variază între 40 şi 50 de lei.

Potrivit datelor statistice, în municipiul Chişinău sunt peste 30 de mii de maidanezi.

sursa:http://www.basa.md/?c=news&id=302686#302686

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ