Un investitor din România intră puternic pe piața din regiunea transnistreană

0
70
  1. Un investitor din România intră puternic pe piața din regiunea transnistreană

O companie românească este cea care a semnat primul contract investiţional cu aşa-zisul guvern din regiunea transnistreană, în condiţii preferenţiale în baza unei noi legi locale, scrie TVR Moldova, care citează mold-street.com, potrivit Romanian Global News.

http://infoprut.ro/50414-un-investitor-din-romania-intra-puternic-pe-piata-din-regiunea-transnistreana.html

 

  1. Experți NATO din România, SUA și Marea Britanie, în vizită la Ministerul Apărării R. Moldova

Procesul de implementare a Iniţiativei de Consolidare a Capacităţii de Apărare pentru Republica Moldova (DCBI) a fost analizat astăzi de Secretarul General de Stat Radu Burduja şi un grup de experţi NATO din SUA, Marea Britanie şi România, care se află într-o vizită de lucru la Ministerul Apărării.

https://www.deschide.md/ro/stiri/politic/34404/Exper%C8%9Bi-NATO-din-Rom%C3%A2nia-SUA-%C8%99i-Marea-Britanie-%C3%AEn-vizit%C4%83-la-Ministerul-Ap%C4%83r%C4%83rii-R-Moldova.htm

 

  1. PREMIERĂ! Proiectul ‘Ultima adresă’ a fost lansat în Republica Moldova

„Noi avem obligaţia morală să nu-i uităm”. În premieră, în Republica Moldova a fost lansat proiectul ”Ultima adresă”, ce are drept scop comemorarea concetățenilor noștri, victime ale represiunilor politice staliniste. Inițiativa presupune instalarea plăcilor comemorative pe fațadele caselor, ultima adresă de reședință a victimelor.

https://10tv.md/2018/07/24/video-premiera-proiectul-ultima-adresa-a-fost-lansat-in-republica-moldova/

 

  1. Irina Loghin a dat 4.000 euro la o școală din Republica Moldova – Știri din Bucovina

Singura şcoală românească din satul Aluatu, raionul Taraclia, ajunsă într-o stare deplorabilă, este readusă la viaţă cu ajutorul oamenilor de bună credinţă. Pentru că s-au săturat să mai aştepte ajutorul statului, s-au apucat singuri de reparaţii. În sprijinul lor, Irina Login, renumita interpretă de muzică populară din România, a venit cu o donaţie considerabilă, transmite Romanian Global News.

https://www.stiridinbucovina.ro/2018/07/24/irina-loghin-a-dat-4-000-euro-la-o-scoala-din-republica-moldova/

 

  1. Tineri de pe ambele maluri ale Prutului, la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale din Călăraşi

Ajunsă la cea de-a 12-a ediţie, Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale reuneşte 56 de tineri din România şi Republica Moldova şi are loc în perioada 1-8 august, la baza de odihnă „F’estival” din satul Leordoaia, raionul Călăraşi.

http://tvrmoldova.md/social/tineri-de-pe-ambele-maluri-ale-prutului-la-tabara-de-vara-de-jocuri-intelectuale-din-calarasi/

 

  1. Alte 17 ambulanţe noi vor ajunge în câteva localităţi din Republica Moldova

Cheile de la alte 17 ambulanţe, din totalul de 69 procurate la începutul anului 2018, au fost înmânate reprezentanţilor substaţiilor şi punctelor de asistenţă medicală urgentă prespitalicească.

http://tvrmoldova.md/social/alte-17-ambulante-noi-vor-ajunge-in-cateva-localitati-din-republica-moldova/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ