Un judeţ din România va finanţa festivalul de folclor de la Şerpeni

0
138
  1. Constantin Codreanu coagulează forțe. Încă o formațiune politică susține candidatul PUN

Încă o forță politică susține candidatura lui Constantin Codreanu la alegerile locale din Chișinău din 20 mai. Partidul politic “Uniunea Centristă” din Moldova (UCM) a anunțat printr-un comunicat că susține candidatul Partidului Unității Naționale, deputatul Constantin Codreanu la alegerile ce vor avea loc în Chișinău la 20 mai 2018.

https://10tv.md/2018/05/02/23816/

 

  1. BRAŞOV. „Republica Moldova prezintă” în Piaţa Sfatului

Viceprimarul Costel Mihai, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Mihai Bîlba și președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Silviu Costea, au semnat zilele trecute acordul de parteneriat pentru organizarea la Brașov a unei expoziții de prezentare a producătorilor din Republica Moldova, care va avea loc în perioada 15-17 iunie, sub sloganul „Republica Moldova prezintă”.

http://www.mytex.ro/stiri/177-politic/574284-brasov-republica-moldova-prezinta-in-piata-sfatului.html

 

  1. Programul Salonului Internaţional De Carte „Alma Mater Librorum”, ediţia a V-a

Cea de a V-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Alma Mater Librorum, organizat anul acesta de către Universitatea „Ştefan cel Mare” – Biblioteca USV, va avea loc în zilele de 3-4 mai şi va marca, printr-o serie de evenimente speciale, Centenarul Marii Uniri 1918-2018.

https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2018-05-02/Programul-Salonului-International-De-Carte-Alma-Mater-Librorum-editia-a-V-a

 

  1. Imagini cu clădiri emblematice ale Micului Paris, într-o expoziţie dedicată Centenarului, deschisă în Parcul Regele Mihai din Bucureşti

Imagini de epocă şi documentele a 16 dintre clădirile emblematice ale Capitalei au fost expuse în Parcul Regele Mihai (Herăstrău) din Bucureşti. Este o invitaţie pentru bucureşteni şi turişti să descopere istoria unor clădiri monument care au rezistat unui secol de la înfăptuirea României Mari.

http://tvrmoldova.md/centenar/imagini-cu-cladiri-emblematice-ale-micului-paris-intr-o-expozitie-dedicata-centenarului-deschisa-in-parcul-regele-mihai-din-bucuresti/

 

  1. Sistemul informaţional de la postul vamal Sculeni din România funcţionează în regim normal

Autoritatea vamală din România a revenit la perfectarea automatizată a autocamioanelor prin postul vamal Sculeni. Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Vamal, funcţionarea sistemului informaţional a fost restabilită.

http://tvrmoldova.md/actualitate/sistemul-informational-de-la-postul-vamal-sculeni-din-romania-functioneaza-in-regim-normal/

 

  1. Un judeţ din România va finanţa festivalul de folclor de la Şerpeni

Consiliul Judeţean Giurgiu a aprobat solicitarea autorităţilor din raionul Anenii Noi, Republica Moldova, de a sprijini financiar cu peste 66.000 de lei, organizarea festivalului internaţional de folclor „La vatra străbunilor”.

http://tvrmoldova.md/actualitate/un-judet-din-romania-va-finanta-festivalul-de-folclor-de-la-serpeni/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ