Unioniştii merg de 1 Decembrie la Bruxelles

0
113
  1. Românii îi bat pe ruşi la benzinării în Republica Moldova. O companie românească a depăşit Lukoi

„Am ajuns cel mai mare furnizor de carburanţi din Republica Moldova, cu cotă de piaţă de 40%”, a declarat directorul general al Rompetrol Moldova, Felix Crudu. „Faţă de 2012, am dublat cota de piaţă. Am ajuns în top trei al tuturor importatorilor din Republica Moldova”, a spus Crudu, care a mai arătat şi că afacerile companiei s-au dublat în acest interval de timp, ajungând la 150 de milioane de dolari în 2016. La fel, numărul de angajaţi a crescut, de la 400, acum patru ani, la circa 800 în prezent.

http://www.moldova.org/romanii-ii-bat-pe-rusi-la-benzinarii-in-republica-moldova-o-companie-romaneasca-a-depasit-lukoil/

 

  1. Planul secret al lui Traian Băsescu: Ce vrea să facă fostul preşedinte

Fostul preşedinte, Traian Băsescu are un plan secret care i-ar putea schimba definitiv viaţa. Proaspătul cetățean al Republicii Moldova a declarat că „Azi dimineață am plecat de la mine din țară și am venit tot la mine în țară”, spunând totodată că se gândește să închirieze o locuință la Chișinău pentru a fi aici „măcar o dată pe lună”.

http://www.stiripesurse.ro/planul-secret-al-lui-traian-basescu-ce-vrea-sa-faca-fostul-presedinte_1165781.html

 

  1. Cum s-a desfășurat expoziția „Fabricat în Moldova” organizată la Iași

Guvernul Republicii Moldova și al României au desfășurat în acest wekeend la Iași expoziția „Fabricat în Moldova”, care a întrunit circa 70 de companii din țară din industria alimentară, textilă, construcțiilor, sectorul vitivinicol și altele.

În cadrul evenimentului a fost organizat și Forumul de afaceri Republica Moldova – România, la care au participat reprezentanții a peste 150 de companii din ambele state.

http://agora.md/stiri/25275/foto–cum-s-a-desfasurat-expozitia-fabricat-in-moldova-organizata-la-iasi

 

  1. Igor Dodon: Sunt pentru relații de prietenie cu România. Nu am fost, nu sunt antiromân

„NU sunt PROROMÂN”. Igor Dodon RESPINGE UNIREA României și a Republicii Moldova, spunând că limba sa este moldovenească
Igor Dodon, noul președinte al Republicii Moldova a ținut să precizeze că nu este antiromân, românii și moldovenii fiind frați, cu rădăcini comune, dar „fiecare la casa lui”.

http://www.activenews.ro/stiri-basarabia/Igor-Dodon-Sunt-pentru-relatii-de-prietenie-cu-Romania.-Nu-am-fost-nu-sunt-antiroman-138658

 

  1. În octombrie s-a înregistrat cea mai mare datorie publică din istoria Rep. Moldova

Potrivit datelor financiare, la finele lunii octombrie, s-a înregistrat cel mai nivel al datoriei publice interne şi externe din istoria Republicii Moldova – peste 50,34 de miliarde de lei.

Defalcată statistic, această sumă usturătoare se împarte în felul următor: 28,56 de miliarde de lei sunt datorie public externă, iar 21,78 de miliarde de lei reprezintă datoria publică internă

http://infoprut.ro/45933-octombrie-s-inregistrat-cea-mai-mare-datorie-publica-din-istoria-rep-moldova.html

 

  1. Unioniştii merg de 1 Decembrie la Bruxelles

Sute de români de pe ambele maluri ale Prutului vor manifesta la Bruxelles pentru a spune că naţiunea română este împărţită în două, anunţă Platforma Unionistă Acţiunea 2012.

Unioniştii din Republica Moldova şi România vor sărbători 1 Decembrie în faţa Parlamentului European, informează Platforma Unionistă Acţiunea 2012.

Pe lângă manifestaţia stradală care va începe în Rond-Point Robert Schuman la ora 14:30, reprezentanţii organizaţiilor civice vor avea întrevederi cu europarlamentari şi cu comunitatea de români din Belgia, iar la finalul mitingului este preconizată o conferinţă de presă, în cadrul cărora vor prezenta situaţia reală din Republica Moldova şi perspectivele raportului Chişinău – Bucureşti – Bruxelles, se precizează în comunicatul de presă remis Epoch Times.

http://stiriactuale.ro/basarabia/17193-unionistii-merg-de-1-decembrie-la-bruxelles.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ