Unioniștii și-au lansat televiziune la Chișinău. „Unirea TV este un proiect al poporului”

0
153

 

 1. Unioniștii și-au lansat televiziune la Chișinău. „Unirea TV este un proiect al poporului”

Unirea TV, în parteneriat cu 10TV, lansează o serie de emisiuni în cadrul cărora se va discuta deschis despre avantajele și necesitatea unirii Republicii Moldova cu România, unire planificată de cei care stau în spatele acestui proiect pentru anul 2018, și, în același timp, vor fi promovate valorile românești.

http://moldnova.eu/ro/unionistii-si-au-lansat-televiziune-la-chisinau-unirea-tv-este-un-proiect-al-poporului-6082.html/

 

 1. LIVE S-a lansat oficial Unirea TV la Chişinău – bariera informaţională a fost spartă

Unirea TV emite începând de astăzi la Chişinău. Primul post de televiziune din Republica Moldova ce are ca principal obiectiv prezentarea adevărului în vederea spargerii barierei informaţionale existente în media TV din al doilea stat românesc. Televiziunea are acoperire naţională în al doilea stat românesc prin intermediul reţelei de televiziune prin cablu, dar şi în tot spaţiul românesc cu ajutorul partenerilor de la www.Privesc.Eu. Astfel, românii din toate colţurile lumii pot vedea şi susţine acest proiect realizat exclusiv din donaţii. În acest sens chiar vă invit să ajutaţi cu ceea ce puteţi, aşa cum şi alţii au făcut: www.UnireaTv.md. Nu vă bazaţi pe faptul că alţii o vor face în locul vostru, fiecare ajutor, oricât de mic, contează.

http://adevarul.ro/news/societate/live-s-a-lansat-oficial-unirea-tv-chisinau–bariera-informationala-fost-sparta-1_57d3f74b5ab6550cb88b4a5e/index.html

 

 1. LIVE: S-a lansat noul post de televiziune 10 TV

Sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 14:00 a fost lansat un nou produs media pe piața din Republica Moldova. 10 TV va produce conținut sincer și onest pentru a oferi o șansă publicului din RM să audă nu doar opiniile unor grupări de interese politico-financiare.

Prima emisiune a 10 TV este un maraton de opt ore în care personalități din diverse domenii vor transmite mesaje de susținere a noului post TV.
10 TV va colabora cu Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și Tinerii Moldovei, difuzând materiale create de UNIREA TV.

http://www.timpul.md/articol/live-s-a-lansat-noul-post-de-televiziune-10-tv-97442.html

 

 1. Tinerii în studioul 10 TV: „Unirea este unica soluție pentru Republica Moldova”

Noi invitați au venit la lansarea televiziunii 10TV.

În studioul  10 TV au fost Anatol Ursu, președintele mișcării Civice Tinerii Moldovei și Victoria Vanica, reprezentant al mișcării care au povestit despre campania de informare referitor la Unire. Anatol Ursu a povestit despre experiența sa de participarea la evenimentele de înfrățire a satelor de pe ambele maluri ale Prutului.
Victoria spune că si-a redobândit cetățenia românească pentru că este româncă.

http://www.timpul.md/articol/tinerii-in-studioul-10-tv-unirea-este-unica-soluie-pentru-republica-moldova-97456.html

 

 1. Mihai Ghimpu în studioul 10 TV: „Noi suntem cei care trebuie să decidem soarta noastră și viitorul nostru”

Mai mulți invitați din studioul 10 TV au declarat că susțin Unirea și ea este așteptată și de locuitorii din afară țării. Printre invitații la emisiunea de lansare a fost și liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

Daniela Vacarciuc, directorea liceului Vasile Alecsandri a spus că așteaptă ca Unirea TV să fie un plug care va face pe placul națiunii în ansamblu. „Eu am așteptat cu multă sinceritate acest proiect. Noi avem nevoie să ne mobilizăm forțele ca în jurul lui Burebista. Noi trebuie să explicăm oamenilor ce înseamnă Unirea. Să fie în vocea lui Mihai Viteazu și a lui Ștefan cel Mare”, a declarat directoarea.

http://www.timpul.md/articol/mihai-ghimpu-in-studioul-10-tv-noi-suntem-cei-care-trebuie-sa-decidem-soarta-noastra-i-viitorul-nostru-97444.html

 

 1. Cod Galben la prima ediție specială: „10 TV are un singur partid: România”

George Simion zice că oamenii nu mai știu în cine să creadă. Astfel, 10 TV va deschide ochii oamenilor și le va arăta adevărul. „Noi suntem niște slujitori ai oamenilor, vrem să le deschidem ochii. Până acum puterea mass-media era în mâinile altcuiva. Dar de azi, noi suntem garantul adevărului, prin tinerețea noastră, prin  televiziunea noastră. O să fie și o să apară canale echidistante care o să arate oamenilor adevărul”.

George Simion este de părerea că „mass-media trebuie să fie educativă. Ne dorim foarte mult ca proiectul pe care îl realizăm împreună să aibă acest caracter educativ, pentru că omul de rând are nevoie să i se zică adevărul. Doar stând și așteptând să vedem ce zice propaganda, nu o să ajungem să progresăm la nivel de societate”.

http://www.timpul.md/articol/cod-galben-la-prima-ediie-speciala-10-tv-are-un-singur-partid-romania-97445.html

 

 1. LIVE: Românii din diasporă sunt în direct la 10TV

Mai mulți români din diasporă au inistat să fie auziți, astfel li s-a oferit ocazia să-și spună părerile și opinii în direct.

Cei trei prezentatori Dorin Galben, Constantin Codreanu și Irina Staver interacționează în direct cu românii din țară și cei peste hotare.

Doritorii de a vorbi în direct o pot face pe contul de Skype: unireatv.

http://www.timpul.md/articol/live-romanii-din-diaspora-sunt-in-direct-la-10tv-97464.html

 

 

 

 1. LIVE: Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, în studioul 10 TV

Dorin Chirtoacă „Noi suntem un mediu mediatic intoxicat. Acum s-a ajuns la un absurd când societatea este isterizată. Televiziunile sunt împărțite pe grupuri. Oamenii au nevoie de o platformă să vadă lucrurile cum ele sunt în realitate. Fără a realiza Unirea noi nu avem cum să scăpam de toate problemele noastre. Noi avem și o problemă în a ne informa, ne informăm pe de asupra. De multe ori realitatea poate fi deametral opusă decât se transmite prin canalele media. La noi se formează opini total opuse decât este realitate. Acum oamenii nu mai știu înce să creadă. În această situația oamenii au nevoie de un punct de reper”.

http://www.timpul.md/articol/live-primarul-capitalei-dorin-chirtoaca-in-studioul-10-tv-97461.html

 

 

 

 1. Ana Guțu: „Cineva își dorește ca cetățenii din diasporă să fie excluși din procesul electoral”

Constantin Codreanu discută în aceste momente cu Ana Guțu, președintele Partidului Dreapta despre războiul mediatic din Republica Moldova.

Ana Guțu, președintele Partidului Dreapta a spus că acest război informațional este pierdut față de propaganda rusească pe moment, dar în scurt timp ne vom relua revanșa. „Pentru mine acest proiect este cu o întârziere cu 27 de ani. A fost demult nevie de un post de televiziune de propagandă românească, unionistă, iar el a lipsit. Au greșit care în 91 au declarat independența. A fost o greșeală. Diaspora noastră este complet exclusă din procesul nostru electoral. Cineva își dorește ca cetățenii să fie excluși din procesul electoral. 90 la sută din cetățenii noștri stabiliți cu traiul în afara țării sunt unioniști”.

http://www.timpul.md/articol/ana-guu-cineva-ii-dorete-ca-cetaenii-din-diaspora-sa-fie-exclui-din-procesul-electoral-97460.html

 

 

 

 1. Povestea Basarabiei

Basarabia pământ românesc! Nu o singură dată am văzut acest lucru scris pe ziduri, pe bănci sau pe asfalt! Până să treacă dincolo de Prut, Miruna, reporterul-copil de la Digi24, nu înţelegea prea bine despre ce este vorba. După ce a ajuns în Republica Moldova şi a vorbit cu oamenii de acolo, Miruna a aflat poveşti emoţionante despre un teritoriu care a fost rupt de trei ori de România. Locuitorii din Basarabia vorbesc aceeaşi limbă ca noi, au aceleaşi obiceiuri şi… simt la fel. Şi totuşi, trăiesc într-o altă ţară!

http://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/basarabia-vazuta-de-un-copil-563363

 

 

 

 1. Eugen Doga, concert în aer liber în inima Bucureștiului

Creațiile compozitorului Eugen Doga vor putea fi ascultate în cadrul avanpremierei Festivalului „Chișinău și București – două  inimi românești”, care va avea loc astăzi, de la ora 19:00, în Piața „George Enescu” din București. Spectacolul va fi susținut în prezența lui Eugen Doga de Orchestra Filarmonicii  Nationale „Serghei Lunchevici” , sub bagheta lui  Iosif Ionel Prunner, dirijor al Filarmonicii „George Enescu”, precum și de ansamblul PanAcademica și soliști consacrați  din Republica Moldova, dar și cu  participarea celebrului ansamblu de dansuri sportive „Codreanca”, al cărui conducator artistic este Petru Guzun.

http://infoprut.ro/45132-eugen-doga-concert-in-aer-liber-in-inima-bucurestiului.html

 

 

 

 1. Peste 800 de instituții preșcolare din Republica Moldova au fost renovate dintr-un grant oferit de guvernul de la București

Prima etapă a proiectului de asistență financiară pentru grădinițele din Republica Moldova s-a încheiat, la doi ani de la lansarea programului, 832 de instituții preșcolare fiind renovate dintr-un grant în valoare de 20 de milioane de euro, oferit de guvernul de la București, transmite sâmbătă Unimedia.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/09/10/peste-800-de-institutii-prescolare-din-republica-moldova-au-fost-renovate-dintr-un-grant-oferit-de-guvernul-de-la-bucuresti-15-06-17

 

 

 

 1. Băsescu: Unirea Republicii Moldova cu România o putem face prin votul parlamentelor sau referendum

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, la Neptun, că unirea Republicii Moldova cu România se va putea face atunci când se va dori, prin votul parlamentelor ambelor ţări sau prin referendum, menţionând că în Europa frontierele se pot modifica numai prin bună înţelegere şi prin soluţii democratice, conform actului final al conferinţei de la Helsinki din anul 1975.

 

http://www.economica.net/basescu-unirea-republicii-moldova-cu-romania-o-putem-face-prin-votul-parlamentelor-sau-referendum_125213.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ