Unirea Principatelor Române: „Hai să dăm mână cu mână” la Cernăuți

0
183
  1. Discursul Prim-ministrul Pavel Filip cu prilejul împlinirii unui an de la învestirea Guvernului

Și în privința sistemului energetic, am făcut pași pentru conectarea lui la cel european. Am obținută finanţarea proiectului pentru gazoductul Ungheni-Chişinău 550 de mii euro de la Guvernul României, dar si finanţarea construcţiei acestui gazoduct in suma de 102 mln euro de la BERD, BEI si Comisia Europeană. Construcţia acestui proiect important va începe in acest an.

De asemenea, am elaborat proiectul strategiei naționale de apărare și l-am pus în dezbatere publică. Din martie îşi începe activitatea Oficiul de Legătură NATO la Chișinău, inițiind in acest fel un dialog binevenit și o colaborare utilă modernizării armatei noastre naționale.

http://www.interlic.md/2017-01-20/discursul-primministrul-pavel-filip-cu-prilejul-implinirii-unui-an-de-la-investirea-guvernului-47125.html

 

  1. Societatea civilă condamnă angajamentele asumate public de Igor Dodon la Moscova

Reprezentaţii societăţii civile au semnat o declaraţie deschisă prin care condamnă mai multe afirmaţii, dar şi angajamente publice asumate de preşedintele Igor Dodon la Moscova. Acţiunile şefului statului sunt catalogate de către ONG-ri ca fiind anticonstituţionale.

http://independent.md/societatea-civila-condamna-angajamentele-asumate-public-de-igor-dodon-la-moscova/

 

  1. Unirea Principatelor Române: „Hai să dăm mână cu mână” la Cernăuți

Aflat la cea de-a doua ediție, spectacolul folcloric „Hai să dăm mână cu mână” îl va aduce în nordul Bucovinei pe interpretul din Transilvania Cătălin Hașa, împreună cu taraful său de muzică populară.

Pe 24 ianuarie, concertul de muzică patriotică și tradițională românească va avea loc în incinta Palatului Academic din Cernăuți. Pe 25 ianuarie, același spectacol va fi susținut și pe scena căminului cultural din Vancicăuți, raionul Noua Suliță, anunță organizatorii.

http://infoprut.ro/46349-unirea-principatelor-romane-hai-sa-dam-mana-cu-mana-la-cernauti.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ