Unirea Principatelor Române va fi marcată și la Chișinău

1
76

Cu ocazia împlinirii a 154 ani de la Unirea Principatelor Române, membri și simpatizanți ai Platfomei Civice ,,Acțiunea 2012” vor marca acest eveniment joi, 24 ianuarie 2013, ora 17:30, în Piața Unirii Principatelor Române din Chișinău.

Această acțiune are drept scop reamintirea necesității Unirii din 1859, punerea-n valoare a adevărului istoric și, paralel, atragerea atenției organelor abilitate asupra necesității de a păstra și renova spațiul denumit „Piața Unirii Principatelor”.

Pentru că ne pasă, aducem realitatea acasă! Astfel, îi invităm pe toți românii, echipați cu steaguri tricolore, pentru a marca împreună cu noi cea de-a 154 aniversare a Micii Uniri și, paralel, pentru a conștientiza că principala noastră misiune, ca popor, e de a da viață acestui ideal secular, prin reînfăptuirea Unirii.

 

1 COMENTARIU

  1. ACTELE LA CONTROL CA TREBUIE SCHIMBATE..CA UNIREA E FACUTA DE INAINTASII NOSTRII LA 1918 …UNIREA E GATA E FACUTA ….NOI TREBUIE SA SCHIMBAM FORMALITATILE ……VZ..SA VOTAM LA ALEGERII REGE SAU PRESEDINTE CARE ARE IN PROGRAM …ACEST DEZIDERAT….ASACA…CE HORA …salasam cu hora mai bine fapte sa schimbam formalitatile ….unirea exita o intrerupt-o regimul sovietic …acum astia nu mai sint ..dar unirea e….vz..actele si testamentul unirii de la ALBA-IULIA SCRI NEGRA PE ALB UNIREA E FACUTA PE VECIE ….AMIN.

LĂSAȚI UN MESAJ