Vă numim târfe politice…

4
89

Liderul Partidului Popular Creştin-Democrat (PPCD), Iurie Roşca, fost vicepreşedinte al Parlamentului de la Chişinău, a făcut miercuri apel la autorităţile României să semneze Tratatul politic de bază cu Republica Moldova şi Acordul de frontieră, ca un gest de confirmare a independenţei acesteia, într-un discurs susţinut în cadrul Forumului Rusia-Europa, relatează Agerpres.

„R. Moldova nu este un teritoriu populat cu victime ale Istoriei”, a afirmat Iurie Roşca, lider politic moldovean, care până la coalizarea formaţiunii sale politice, în 2005, cu Partidul Comuniştilor al preşedintelui Vladimir Voronin, a pledat pentru reunificarea Basarabiei cu România.

„Cazul teritoriilor din est ale României a fost închis după cel de-al Doilea Război Mondial”, a adăugat el, subliniind că România trebuie să pună capăt problemei teritoriale pentru a avea relaţii bune atât cu R. Moldova, cât şi cu Ucraina.

4 COMENTARII

  1. Ce-mi pasă mie de frustraţii şi invidioşii unui partid politic dispărut de pe scena politică.,văzându-se rămaşi pe dinafară şi nebăgati în seamă, n-au altceva de făcut decât să latre, să latre în continuare, noi ne vedem de treabă, vorba românească…”Câinii latră., ursu merge”.

  2. Iurii Rosca – starpitura de politician, alaturi de Vladimir Voronin au facut instigare la razboiul dintre frati la 7 aprilie la Chisinau.Rosca si Voronin sint de fapt niste prostituate politice dornice sa ramina la putere cu ori-ce pret. Acesti doi ,defapt, se afla in spatele atrocitatilor comise dupa 5 aprilie. Ambii cu certitudine vor ajunge pe mina justitiei, deoarece, faptele lor ca organizatori a vandalizarii celor doua cladiri si omorurile protestatarilor, cad sub incidenta codului penal.

LĂSAȚI UN MESAJ