Valerian Bejan, vicepreședintele raionului Telenești: Noi suntem români!

1
101

Un adevăr patriot al neamului, domnul Valerian Bejan, vicepreședintele raionului Telenești, a ținut astăzi un discurs cu ocazia zilei de 27 august, în care sărbătorim obținerea independeție Republicii Moldova față de U.R.S.S.

În timpul discursului, Valerian Bejan a spus: „Anul 1991, parlamentul Republicii Moldova, sub presiunea maselor, adoptă legea română cu grafie latină ca limba de stat. Acest lucru nu a convenit veneticilor care la jumătate de an după au provocat război la Nistru. Bravii noști polițiști au purces la această luptă pentru a menține această suveranitate declarată, care este foarte greu de menținut.
Noi trebuie să dovedim în continuare, prin munca noastră, să păstrăm această suvernaitate, și să fim bravi băștinași ai acestui meleag. Iar pseudo-stataliștilor care încearcă să ne dovedească diferite minciuni istorice să le spunem clar și răspicat: NOI SUNTEM ROMÂNI, NOI SUNTEM AICI PE VECI STĂPÂNI! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Discursul domnului Valeriu Bejan:

Valerian Bejan este președintele filialei Partidului Liberal din raionul Telenești, de meserie inginer-tehnolog în vinificaţie și director general al “NOROC” S.A. E născut pe 3 ianuarie 1958 și este locuitor al satului Mîndreşti, r-nul Teleneşti, locul de baștină a vestitului luptător anti-comunist din Basarabia, de după al doilea război mondial, Filimon Boghiu (Filimon Bodiu).

Din partea echipei romanism.ro sincere felicitări!

1 COMENTARIU

 1. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ₪₪₪₪₪₪₪₪ ϺOLDOVA E ⱤOMÂNIA ₪₪₪₪₪₪₪₪₪
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  BASAⱤABIE ⱤOϺÂNĂ… HAI SĂ DĂϺ ϺÂNĂ CU ϺÂNĂ!
  ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪♥ ♥ ♥ U N I R E ! ♥ ♥ ♥▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
  ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪♥ ♥ F R A Ț I ♥ ♥▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
  ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪♥ R O M Â N I ♥▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
  ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ http://www.Romanism.ro ₪₪₪₪₪₪₪₪₪

LĂSAȚI UN MESAJ