Veaceslav Iordan: oamenii din Chişinău sunt inconştienţi

0
41

Oamenii din Chişinău nu sunt conştienţi şi nu doresc binele, a declarat pentru Info-Prim Neo, Veaceslav Iordan, candidatul Partidului Comuniştilor la funcţia de primar al municipiului Chişinău.
Potrivit lui Iordan, votul de la 3 iunie a fost unul politic şi nu pentru binele oraşului.

Totodată, candidatul a apreciat rezultatele sale ca fiind foarte bune. „Având în vedere că am avut în calitate de contracandidaţi un ex-prim-ministru, deputaţi, persoane cunoscute şi bogate şi eu am obţinut cel mai bun rezultat, consider că este foarte bine”, a menţionat el. Referindu-se la campania electorală, Veaceslav Iordan a spus că ceilalţi candidaţi au comis mai multe încălcări. „Eu, dacă mă duceam la unele întâlniri, nu luam cuvântul, dar ei luau cuvântul de pe scenă”. Toţi 18 candidaţi la funcţia de primar în primul tur au fost împotriva lui Iordan, a mai declarat el.

Potrivit ultimelor rezultate preliminare, după numărarea buletinelor de vot de la 92,98% din secţiile de votare, Veaceslav Iordan a obţinut 28,22% din voturile exprimate, urmat de Dorin Chirtoacă, candidat din partea PL, cu 24,43%. Locul 3 şi 4 revine lui Leonid Bujor (AMN) – 9,46%, şi Vladimir Filat (PD) – 8,35%. În urma acestor rezultate, în turul doi de scrutin vor participa Veaceslav Iordan şi Dorin Chirtoacă.

http://www.basa.md/?c=news&id=315379#315379

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ