Vector Est, din nou la N24?

0
80

Singura emisiune din România care vorbea despre românii din Basarabia, Vector Est a fost scoasă în septembrie 2007 din grila de programe a postului N24 din motive necunoscute.

În urma solicitărilor telespectatorilor, printre care şi cei ai acestui portal, care au sunat sau au trimis emailuri, se pare că emisiunea Vector Est va începe să fie iarăşi difuzată de N24.

Rugăm pe toţi care văd acest mesaj să sune la 021.404.25.70 sau sa trimită un email la info@nationaltv.ro in care sa rugati pe directorii de programe ai postului N24 sa difuzeze emisiunea, fie si in reluare, la o ora accesibila, astfel încât cât mai mulţi români de pe o parte şi de pe alta a Prutului să o poată vedea.

Lăsaţi mesajul trimis şi la comentariile acestui articol.

NICIUN COMENTARIU

 1. Vector Est a fost una dintre cele mai bune emisiuni TV de analiza din Romania. Pacat a fost ca transmiteresa ei a fost intrerupa, bine va fi daca aceasta va fi reluata. VREM Vector Est inapoi la TV!!!

 2. Vector Est era singura emisiune care aborda problema Basarabiei, o emisiune demna de tot respectul nostru. Sper ca sa fie reluata in cel mai scurt timp!

 3. Buna ziua
  Va scriu acest mesaj pentru a va solicita a relua difuzarea emisunii Vector EST difuzata de catre televiziunea Dumneavoastra.
  Pe langa faptul ca aceasta emisiune a fost singurul program de acest gen care aducea in actualitate problema fratilor nostri de peste Prut, acesta contribuia in mod activ, consider eu, la o mai buna informare si intelegere a problemelor istorice precum si a celor contemporane ce guverneaza aceasta regiune.

  Nu ar fi lipsit de interes daca emisiune ain discutie ar cuprinde reportaje despre romanii din Basarabia efectuate in mod direct, la fata locului, de catre reporterii Dumneavoastra.
  In speranta ca veti considera cele solicitate, va multumesc anticipat

 4. Buna ziua,

  Inteleg ca emisiunea Vector Est va fi reluata…

  Daca este asa, doresc sa va multumesc in numele celor care spera intrun viitor european pentru Basarabia si sa va rog sa o difuizati la o ora accesibila astfel încât si mai mulţi români de pe o parte şi de pe alta a Prutului să o poată vedea.

  cu bine,

  Catalin

 5. DORIM REDIFUZAREA EMISIUNII „VECTOR EST” PREZENTATA DE CRISTIAN POHRIB !!!

  Ma numesc Constantin si sunt din Chisinau,student aici in Bucuresti.Vreau sa va spun caci aceasta emisune este unica de acest gen,din tot spatiul Romanesc.Chiar in Chisinau foarte multi telespectatori o priveau cu drag in fiecare duminica.
  Pe youtube dupa cum puteti observa emisunea atrage foarte multe comentarii si postari,si deci audienta !

  http://www.youtube.com/results?search_query=Vector+Est&search_type=

  Personal consider caci este pacat ca unica emisune de acest gen din Romania si pentru toti romanii,sa nu fie REDIFUZATA !!!

  Cu respect Constantin !!!

LĂSAȚI UN MESAJ