VicePresedintele PNL, Varujan Vosganian,s-a declarat Unionist.

0
72

UDMR trebuie să treacă printr-o fază de opoziţie pentru a se reîmprospăta, susţine vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian. În schimb, Vosganian s-a declarat un “unionist ireversibil”, fiind pentru unirea României cu Moldova.

Fostul ministru liberal a reiterat, astăzi, la sediul PNL Satu Mare, că în nicio ţară din lume minorităţile nu au atâtea drepturi câte au în România, explicând că statul român plăteşte reprezentanţii bisericilor în altă limbă, asigură învăţământ de stat în limba maternă şi acordă alte facilităţi minorităţilor.

Potrivit vicepreşedintelui PNL, România poate fi un model din acest punct de vedere şi este de părere că “visurile imperiale” ale unor reprezentanţi UDMR nu mai au cum să devină realitate.

“Poate că pentru a se reîmprospăta UDMR ar trebui să treacă printr-o fază de opoziţie. Asta este alegerea pe care dânşii au făcut-o. Noi le-am oferit mai multe variante şi aceasta este varianta pe care au ales-o dânşii. Cred eu că şi aici, în Satu Mare, este nevoie în privinţa aceasta de o schimbare şi de o anumită dezmorţire”, a afirmat Vosganian.

Declaratia acestuia creste numarul parlamentarilor romani care se declara unionisti.

 VA ROG SA DATI LIKE PE ARTICOLUL DIN EVZ.RO PENTRU A FI PROMOVAT. CU CAT ARE MAI MULTE LIKURI CU ATAT IL BAGA MAI IN FATA SI SCRIU MAI DES DESPRE PROBLEMA ASTA.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/vosganian-udmr-trebuie-sa-treaca-printr-o-faza-de-opozitie-pentru-a-se-reimprospata-983733.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ