Vinuri din Moldova

0
56

Vin

Producatorii de vinuri din Moldova vor merge la Moscova, la negocieri

� � � � � � Saptamana viitoare, la 30 iulie, producatorii de vinuri din Moldova se vor intalni la Moscova cu conducatorii „Rospotrebnadzor”-ului, se arata intr-un comunicat al autoritatii sanitare ruse citat de DECA-press.
� � � � � � La intrevedere vor participa si importatori de vinuri moldovenesti, membri ai Asociatiei Participantilor la Piata Alcoolului din Rusia. Intrevederea este menita sa stabileasca la modul direct, viitorii pasi in vederea accelerarii dinamicii pozitive a livrarilor de produse vinicole moldovenesti pe piata rusa, se mai arata in comunicat.
� � � � � � Recent, „Rospotrebnadzor”-ul a anuntat ca in urma verificarilor, intreprinderile „Calarasi-Divin”, „Vismos” (Chisinau) si “Buchet Moldavii” (Dubasari) au obtinut dreptul de a-si exporta produsele in Rusia. Amintim ca autoritatile moldovenesti nu sunt de acord cu decizia „Rospotrebnadzor”-ului. „Nu vor exista companii separate care sa vanda vinuri moldovenesti pe piata rusa. Acolo vor fi fie ca toti, fie ca nici unul din producatorii de vin, a declarat, pe 20 iulie, Presedintele Vladimir Voronin, in cadrul emisiunii \\\”Discutii cu Presedintele tarii\\\” de la postul de televiziune NIT.

http://www.deca.md/?cat=eco_and_bus&id=838

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ