Virginia Bîlici, preşedintele UNTB din Sibiu….

3
136

…este una din multe exemple despre cum au început să folosească comuniştii de la Chişinău organizaţiile de basarabeni ce studiază în România. Cum promovează domnişoara preşedinte filmul Atac asupra Moldovei, în care se acreditează ideea că vina organizării evenimentelor din Chişinău din 7 aprilie aparţine României, puteţi citi aici.

Ce ni se pare interesant e că liderul la nivel naţional al acestei organizaţii fantomă, Cornel Rădăuţă, declară peste tot în public că el personal a dat 30 de mii de euro pentru închegarea acestei asociaţii. Probabil, după modelul aliaţilor PPCD-işti, şobolanii roşii s-au gândit că nu ar strica să aibă o asociaţie de studenţi basarabeni la dispoziţie, când interesele o cer…

În continuare, vă lăsăm să vă delectaţi cu câteva poze cu preşedinta UNTB Sibiu, Virginia Bîllici, la adunările tineretului comunist, Comsomol-ului, cum este numit de bolşevici:
comsomol partidul comunist virginia bilici sibiu untb
comsomol partidul comunist virginia bilici sibiu untb
virginia bilici sibiu untb studenti basarabeni
virginia bilici sibiu untb studenti basarabeni
Pozele ne-au fost puse cu generozitate la dispoziţie de Uniunea Tineretului Comunist din Moldova. 🙂

Reamintim faptul că Vlad Durnea, liderul OSB Bucuresti, a participat în 2007 la alegerile locale pe lista PPCD, în Bălţi.

3 COMENTARII

  1. fata asta face studiile pe banii statului roman? deci pe banii statului roman promoveaza interesele antiromanesti ale comunistilor? probabil ca este si platita de sis. asa da frati. de ce sa cheltuie statul roman bani pt astfel de lepadaturi?

  2. Lepadatura esti tu, si nu una mica, dar din aia cu majuscula. Sa stii ca din barfe nu iesi vedeta, asa ca gaseste-ti alta ocupatie nobila ca sa-ti castigi si tu de o bucatica de paine. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ