Vladimir Filat consideră că cel mai mare câştig al actualei campanii îl constituie discuţiile sincere avute cu alegătorii

0
42

Candidatul Partidului Democrat, Vladimir Filat, consideră că cel mai mare câştig al actualei campanii electorale îl constituie discuţiile sincere avute cu alegătorii în cartiere şi la locurile de muncă, în urma cărora au fost iniţiate o serie de proiecte importante pentru viitorul municipiului şi al copiilor.

Într-un comunicat de presă remis Agenţiei Info-Prim Neo, Filat susţine că este mulţumit că a reuşit să realizeze o campanie pozitivă, corectă, în care a promovat dezbaterea de idei şi proiecte, bazată pe programe şi nu pe atacuri la persoană, în care a pus accentul pe dialogul direct cu populaţia. „Campania electorală s-a încheiat pentru mine, dar activitatea în folosul comunităţii abia acum începe, de aceea voi continua să urmăresc parcursul tuturor interpelărilor şi sesizărilor oficiale pe care le-am făcut în numele locuitorilor până la soluţionarea problemelor lor”, spune Filat.

De asemenea, sursa citată afirmă că împreună cu alţi colegi din viitorul Consiliu Municipal va susţine prioritar proiectele importante pe care şi le-a asumat în programul electoral şi intenţionează să continue acest proiect al întâlnirilor periodice cu cetăţenii, pentru a se consulta în mod deschis în privinţa chestiunilor prioritare ce ţin de administrarea capitalei.

Vladimir Filat speră că sloganul pe care l-a adoptat în această campanie, „START Implicare, STOP Nepăsare”, va reprezenta un prim pas spre edificarea unui tip nou de administraţie locală, deschisă spre cetăţeni şi spre valorile democraţiei, care să pună mai presus de toate interesele locuitorilor capitalei.

Conform datelor preliminare după procesarea a circa 91 la sută din buletinele de vot, Vladimir Filat a acumulat 8,19% din sufragii, pe când Partidul Democrat a acumulat 6,67% din voturile pentru funcţiile de consilieri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ