Voluntarul zilei: Adriana Tuluc

0
337

Sunt voluntar pentru că îmi iubesc țara și vreau ca oamenii să conștientizeze importanța Reîntregirii naționale”, explică în timp ce distribuie la metrou fluturași de informare cu privire la cea mai amplă manifestație stradală care va avea loc la București pe 22 octombrie.

adriana-tuluc

Originară din Alexăndreni, raionul Edineț, Adriana Tuluc este implicată în mișcarea unionistă încă din anul 2014, din timpul campaniei de informare despre recensământul populației. De asemenea, a participat la toate marșurile pentru Unire organizate în Chișinău. În vara lui 2015, Adriana s-a remarcat prin perseverență, parcurgând alături de alți 1000 de tineri sute de kilometri pe jos, în Marșul lui Ștefan cel Mare, de la Chișinău la București, pentru a cere autorităților Unirea.

Are 19 ani și planuri cât pentru trei vieți. Primul pas a fost deja făcut: s-a mutat în București. De acasă, acasă. Iar aici continuă lupta pentru Basarabia, lupta pentru Unire.

Adriana este astăzi voluntarul zilei, mâine poți fi chiar tu. Alătură-te echipei noastre completând formularul de înscriere.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ