Voluntarul zilei: Antoniu Stănescu

0
235

 

Majoritatea voluntarilor pentru Unire sunt ”veterani”, ”baricadele” cer experiență. Însă tinerii care vor să se implice în diferite acțiuni ale mediului asociativ vin cu energie, optimism și motivație puternică, care nu a cunoscut obstacole. Se spune că începutul bun generează deja o jumătate de izbândă. Antoniu Stănescu (da, nume de personaj al unui roman realist interbelic), în vârstă de 17 ani, a început să își dedice timpul liber lucrând pentru unirea României cu Republica Moldova de luni, adică de acum trei zile.

antoniu

Antoniu este pasionat de muzică, în special de chitară și pian, cântă în echipa Liceului Bilingv „Miguel de Cervantes”, experimentează cu Photoshop-ul, joacă fotbal și tenis și crede că frații de peste Prut ar trebui „să deschidă ochii și urechile și să manifeste ceea ce își doresc”. Poate fi văzut zilele acestea distribuind flyere la metrou, informând bucureștenii că sâmbătă, ora 14:00, va avea loc marșul „Luptă pentru Basarabia”, cu plecare de la Hanul lui Manuc (Piața Unirii).

E cazul să se realizeze Unirea”, spune Antoniu și promite, iar noi îi conferim titlul de „voluntarul zilei”, în speranța că voluntarul de azi va fi voluntar pe termen lung.

Mâine poate veni rândul tău. Alătură-te echipei noastre completând formularul de înscriere.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ