Voluntarul zilei: Cristian Popescu

0
52

Cristian-Popescu

S-a implicat în campania ,,Aducem Basarabia acasă” din dorinţa de a schimba lucrurile în mai bine pentru neamul românesc. Cauza reîntregirii naţionale l-a determinat să pună la dispoziţia celor interesaţi de Basarabia, dar şi a simplilor trecători, potenţiali semnatari pentru Basarabia, energia, timpul, cunoştinţele personale.

Cristian Popescu îşi apropie bucureştenii cu lejeritate la punctele de colectare din centrul capitalei, din Piaţa Romană sau de la Unirii. La cei 42 de ani ai săi şi lucrând ca funcţionar, dispune de experienţa necesară dialogului cu oamenii de rând. Însă oamenii de rând ai Bucureştiului se dovedesc de multe ori a fi deosebiţi, interesaţi printre micile şi diversele activităţi cotidiene de ceea ce poate deveni extraordinar. Ori tematica Basarabiei depăşeşte cadrul comun al unei zile.

Majoritatea oamenilor au o reacție pozitivă atunci când li se povesteşte despre funcţionalitatea punctelor de colectare, respectiv a semnăturilor, susţine Cristian Popescu. ,,Toți cei care intră în contact cu noi semnează cu entuziasm când află despre ce este vorba”, mai adaugă voluntarul nostru.

Îşi aminteşte cu emoţie cum într-o zi, la cortul de la Unirii, de la Lupoaică, a venit o doamnă cu doi copii de 5-6 anişori, a semnat fără să adreseze vreo întrebare și după aceea a mărturisit că venise special să semneze, deoarece a doua zi pleca din țară și nu putea să plece știind că nu a făcut ce trebuia pentru Basarabia. ,,Astfel de oameni îmi dau puterea să lupt mai departe pentru frații noştri din Basarabia”, a concluzionat Cristian.

Şi conchidem şi noi prin a-i mulţumi lui Cristian şi a-l numi ,,voluntarul zilei”. Mai ales că se plimbă în aşa o maşină:

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ