Voluntarul zilei: Dragoș Anghel

0
271

 

Un vechi proverb românesc ne învață că cine se aseamănă, se adună. Unioniști de toate vârstele, cu ocupații și profesii diferite, din Țară, de peste Prut sau din Diaspora, lucrează coordonat, zi de zi, la realizarea Reîntregirii naționale. Și mare este bucuria când rândurile voluntarilor se lărgesc. Vestea că la București va avea loc marșul „Luptă pentru Basarabia” l-a adus pe Dragoș Anghel între ai noștri.

dragos-anghel

Dragoș este din Afumați și învață la Colegiul Național „Victor Babeș”. Istoria, sportul, lectura și muzica sunt preocupările sale, dincolo de școală. Dar pentru că cei 16 ani ai lui îi oferă mobilitate și energie, voluntariatul pentru o cauză națională este numai potrivit să primeze în timpul liber. Astfel, Dragoș a vopsit zeci de pânze cu mesajele-supriză pentru manifestația stradală din 22 octombrie, aducând soarele pe strada noastră. „Le transmit tuturor să ne întindă o mână de ajutor pentru a îndeplini un scop benefic și firesc”, spune el.

Pentru că e greu să găsești oameni dispuși să vopsească bannere și pentru că încurajăm prospețimea și entuziasmul tinerilor conștienți de rolul pe care îl pot juca în societate, îi conferim lui Dragoș Anghel titlul de „voluntarul zilei”.

Mâine poate veni rândul tău. Alătură-te echipei noastre completând formularul de înscriere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ