Voluntarul zilei: Dragoș Apostol

1
238

 

Dacă omul gospodar își face vara sanie și iarna car, unionistul militează pentru Unire de dimineață până seara, ba câteodată chiar și noaptea.

dragos-apostol

Este și cazul lui Dragoș Apostol. Din București, cu dragoste de Chișinău, Dragoș își așază viitorul. Student în anul II la Informatică, tânărul de 20 de ani crede că timpul ți-l poți drămui în așa fel încât să te poți implica și în viața ”cetății”. El a ales Basarabia. „Un om nu le poate face pe toate, dar toți oamenii pot face ceva care să conteze”, este de părere Dragoș, care încă din 2014 a participat la toate acțiunile pentru Unire care au avut loc în București și care a fost prezent și la Marea Adunare Națională de la Chișinău, din 2015.

Acum lipește afișe și distribuie flyere de informare referitoare la cea mai amplă manifestație stradală care se va desfășura anul acesta în Capitală – marșul „Luptă pentru Basarabia”, din 22 octombrie.

Dragoș Apostol este astăzi voluntarul zilei, mâine poți fi chiar tu. Alătură-te echipei noastre completând formularul de înscriere.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ