Voluntarul zilei: Ionuț Bițu

0
47

Ionut_Bitu_voluntar_Brasov-225x300 A absolvit Colegiul Tehnic ,,Maria Baiulescu” din Braşov şi mai are un singur hop, pe care îl va depăşi în luna iunie – Bacalaureatul. La cei 20 de ani ai săi, Ionuţ Biţu visează la reunificarea celor două state româneşti. Îşi doreşte să contribuie la îndeplinirea acestei cauze naţionale pentru că iubeşte România.

Ionuţ strânge semnături pentru Basarabia cu prilejul oricărui eveniment însemnat organizat în oraşul de sub Tâmpa. Când nu colectează în stradă, obţine semnături în cercurile de prieteni, în familie, în rândurile cunoscuţilor. Fiecare semnătură contează, demonstrează cu sârguinţă braşoveanul nostru.

Nu a primit multe refuzuri de-a lungul procesului de colectare a semnăturilor, însă multe persoane sunt reticente în a-şi preciza codul numeric personal. CNP-ul, alături de seria şi numărul din buletin, validează semnătura fiecăruia în faţa autorităţilor, demonstrează că persoana care apare în formularele noastre există în realitate.

Lui Ionuţ îi urăm mult succes la examenul de maturitate şi îi mulţumim că prin elan şi stăruinţă oferă şi altor tineri un exemplu demn de urmat. Ionuţ este voluntarul zilei, iar mâine poate veni rândul tău.

Înscrie-te pe basarabia acasa.ro/voluntari.

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ