Voluntarul zilei la puterea a doua: Sorin și Simona Scuratovschi

0
492

 

Sunt nedespărțiți, la bine și la greu. La bine își dedică din puținul timp liber acțiunilor de voluntariat pentru unirea României cu Republica Moldova. Este vorba despre Sorin și Simona Scuratovschi.

14697358_10206184955016347_1238326607_o

Corporatist, Sorin și-a petrecut ultimele seri la metrou, la Pipera. Însă nu pentru a se îmbulzi la final de program în drumul spre casă, cum ați crede, ci pentru a distribui flyere despre marșul „Luptă pentru Basarabia”, din 22 octombrie. Om activ, căruia îi priește viața de familie, se dă în vânt după copii și sport, la cei 38 de ani ai săi, Sorin știe că viitorul se construiește în fiecare clipă și împreună cu ceilalți.

Alături de Acțiunea 2012 după marșul pentru Unire din 2014, la început mai timid, apoi mai hotărât, Sorin ne mărturisește secretul implicării în procesul Reîntregirii naționale : bunicul lui s-a născut în județul Bălți. Da, da, județul Bălți: în România Mare.

Să îndrăznim, frați români de pretutindeni: împreună facem Reîntregirea pentru a avea o Românie mai frumoasă și mai dodoloață!”, îi îndeamnă Sorin pe toți cei care au urechi să audă.

Și pentru că Sorin nu e Sorin fără Simona, atunci astăzi ne bucurăm de o premieră: voluntarul zilei este cuplu

Mâine poate veni rândul tău. Alătură-te echipei noastre completând formularul de înscriere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ