Voluntarul zilei: Maria Prisăcariu

0
267

 

Maria Prisăcariu a jurat pe tricolor să își asume Unirea. De aceea a fost prezentă la toate evenimentele unioniste majore, începând cu marșul pentru Basarabia din 2014.

maria-priscariu

 

Pasionată de lectură, istorie, natură, viața rurală și folclor, de curând a început să coasă o ie. Românca noastră care își dorește România reîntregită îi îndeamnă pe toți unioniștii să treacă de la vorbe la fapte. Și cum altfel, decât ajutând la pregătirea celei mai ample manifestații stradale care are loc anul acesta în București, pentru Unire – marșul „Luptă pentru Basarabia”? Zilele acestea, Maria distribuie flyere la metrou, cu informații-cheie despre manifestația de pe 22 octombrie, a invitat telefonic tineri și mai puțin tineri la marș, iar mâine va și vopsi bannerele necesare la acțiunea stradală de săptămâna viitoare.

Deși are numai 21 de ani și învață la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, o specializare dificilă și necesară, Maria oferă un exemplu tinerilor: timpul se poate administra în așa fel încât să poți și clădi zi de zi visul mai multor generații.

Maria este voluntarul zilei, iar mâine poți fi chiar tu acela care mută munții din loc pentru un ideal. Alătură-te echipei noastre completând formularul de înscriere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ