Voluntarul zilei: Mihai Grecu

0
77

Punct-de-colectare_Unirii-300x200 Mihai Grecu strânge semnături pentru Basarabia şi câte 12 ore pe zi. La cei 22 de ani ai săi, dispune de energia inepuizabilă aferentă acestei vârste, însă şi încrederea în reuşita înaintării iniţiativei cetăţeneşti în Parlamentul României îl detemină să îşi dedice orice fragment de timp liber cauzei reîntregirii naţionale.

S-a implicat în campania ,,Aducem Basarabia acasă” pentru că este, în primul rând, român şi naţionalist, ne mărturiseşte. În al doilea rând, doreşte ca prin intermediul acestei ample iniţiative să fie adoptate toate prevederile pachetului legislativ pentru cele trei milioane şi jumătate de români de peste Prut. Cel mai mult îl deranjează necesitatea deţinerii în cont a 500 de euro de către acei basarabeni care doresc să îşi cunoască Ţara prin experienţa directă.

Voluntarul nostru din Bucureşti consideră că susţinătorii campaniei noastre, mai exact, cei care semnează pentru Basarabia, sunt cei care cunosc istorie şi care dezvoltă o pasiune pentru acest domeniu. ,,Unirea se va realiza în condiţiile în care punem toţi umărul şi lucrăm în aceeaşi direcţie”, punctează Mihai.

Nici ploaie şi nici vânt, nici +31 de grade nu îl împiedică pe Mihai să întrebe cu un zâmbet larg în stânga şi în dreapta, în centrul capitalei, ,,Doriţi să semnaţi pentru Basarabia?”. Graţie acestei perseverenţe îl desemnăm pe tânărul nostru drept activ drept ,,voluntar al zilei”.

Mâine poate veni rândul tău! Înscrie-te pe basarabia-acasa.ro/voluntari.

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ