Voluntarul zilei: Ovidiu Paul Lazăr

0
60

Ovi-223x300 Ovidiu Paul Lazăr doreşte să transmită un mesaj concret fraţilor de peste Prut: viitorul lor este alături de România, în România reîntregită. Pentru această perspectivă comună strânge semnături la Bistriţa tânărul de 28 ani, şi pentru că se simte dator să repare o nedreptate istorică.

Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice ,,Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca şi al programului de masterat ,,Bănci şi Pieţe de Capital” la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, Ovidiu este pasionat de sporturi precum bodybuilding-ul, fotbalul, înotul, dar şi de lectură.
,,M-am oferit voluntar în această campanie deoarece inima nu m-a lăsat să stau deoparte”, ne-a mărturisit el. Totodată, bistriţeanul este convins că mulţi dintre români au închis ochii în conjuncturi în care era necesar să fie mai treji ca niciodată.

Ovidiu este încrezător în reuşita campaniei pentru Basarabia, iar noi în reuşita lui la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud: strângerea a 5000 de semnături. În acest sens, îl desemnăm ,,voluntarul zilei”.

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ