Voluntarul zilei: Valentina Din Alina

0
73

voluntar-valentina-din-alina-225x300Valentina Din Alina a putut fi remarcată în Piteşti prin apariţia fermecătoare: o tânără îmbrăcată în costum naţional strânge semnături pentru Basarabia.

Absolventă a Facultăţii de Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor din cadrul Universităţii din Piteşti, masterandă a programului Administrarea Afacerilor, dar şi la Diplomaţie, Politică Externă şi Relaţii Internaţionale, Valentina s-a implicat activ în campania noastră pornind de la convingerea că ,,Basarabia e România”.

Este necesară cunoaşterea comunităţilor româneşti din întreaga lume, în care se află milioane de fraţi ai noştri, dar şi recuperarea acelora care prin intrigi şi farse ale istoriei au rămas în afara graniţelor României, crede Valentina. ,,Campania Aducem Basarabia acasă a devenit o parte integrantă a vieţii noastre contemporane”, a mai observat ea. ,,Românii noştri înstrăinaţi vor fi aduşi acasă în curând, pentru că aşa este firesc să se întâmple“, punctează Valentina.

Dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi, voinţa şi motivarea sunt câteva dintre calităţile care o recomandă pe Valentina drept ,,voluntar al zilei”. Piteştiul se poate mândri cu o astfel de activistă.

Mâine poate veni rândul tău! Înscrie-te pe basarabia acasa.ro/voluntari.

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ