Voluntarul zilei: Viorica Gori

0
271

 

Cine începe săptămâna ca voluntar, departe ajunge. Iar dacă mai este și de peste Prut, din Lozova Strășeniului, atunci cu siguranță se va face remarcat.

viorica-gori

Viorica Gori are 18 ani și este „boboc” la Facultatea de Informatică Managerială din cadrul Universității Româno-Americane. Ca modalitate de acomodare cu Bucureștiul, încă din prima zi petrecută în Capitală, Viorica a ales să vină la sediul Acțiunii 2012 și să ajute la organizarea marșului „Luptă pentru Basarabia”, care va avea loc pe 22 octombrie. Lipește afișe, distribuie pliante la metrou și lansează telefonic invitații către bucureșteni – să nu uite de frații basarabeni și să iasă în stradă pentru Unire.

Dacă privim în sertarul cu amintiri al Vioricăi, aflăm că „albinuța” noastră a făcut voluntariat și la Chișinău, ca membru al ODIP. De asemenea, în urma proiectului „Veșnicia satului în online”, Viorica a câștigat în 2015 un loc în cadrul Școlii de Cultură și Afirmare Românească de la București, unde a fost implicată în activități de dezvoltare personală, ateliere de social-media, blogging, dar și în tururi de explorare a orașului.

Sunt voluntar pentru că Unirea nu este doar o acțiune, ci o stare a inimii. O fac din pasiune”, spune Viorica, căreia astăzi îi conferim titlul de  „voluntarul zilei”.

 Mâine poți fi chiar tu voluntarul zilei. Alătură-te echipei noastre completând formularul de înscriere.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ