Voronin atacă România, iar Rusia a alocat regimului separatist de la Tiraspol peste 27 de mil. USD.

0
54

Uraaaa tovarăşi! Transnistria este salvată! Rusia a alocat acestei regiuni rebele un ajutor financiar în valoare de circa 27,2 mil. USD, la insistenţele partidului puterii de la Tiraspol (Obnovlenie) şi a partidului puterii de la Moscova (partidul lui Putin) „Edinaia Rossia”. Ajutorul a fost alocat exact în ziua în care preşedintele Vladimir Voronin spunea că relaţiile moldo-ruse sunt „excelente”. Aşa e, Excelenţa Voastră. Da iaca România ne agresează statalitatea, în timp ce Rusia doar ne susţine integritatea.

Trăiască suportul rus pentru poporul frăţesc din stânga Nistrului, iubitor de pace şi care urâşte Moldova la fel de tare ca şi Voronin România.

MAEIE (ştiu că mă citiţi regulat), ia vedeţi ce mai face Ambasadorul Federaţiei Ruse! Poate îl chemaţi la „dopros”. Şi au mulţi angajaţi ai corpului diplomatic, în cetatea ceea de pe Ştefan cel Mare, plină de aparataj de spionaj. Poate le facem un cadou cu ocazia Crăciunului, pe stil nou, şi-i trimitem pe vreo doi acasă, să sărbătorească în sânul familiei? „Slabo”?

Sursa: Blogul lui Oleg Cristal

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ