Voronin: "La guvernare au revenit criminalii!" Reprezentantul Guvernului: "Declarațiile lui Voronin sunt o expresie a frustrării"

1
126

Actuala guvernare este formată din criminali care nu au decât un singur scop: să-şi vândă ţara, pământul şi poporul. Declaraţia a fost făcută de liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, la şedinţa de ieri a activului republican al PCRM.

Noi le spunem oponenţilor noştri unionişti. Chiar ei recunosc că sunt unionişti. Şi acest lucru devine tot mai evident. Dar eu cred că este prea frumos să-i numim aşa. Demult nu mai este un secret că guvernarea reprezintă un adevărat criminal. Un criminal fixat pe o singură idee: de a-şi vinde ţara, pământul şi poporul. Iar faptul că în oraşele noastre s-au reîntors hoţii şi bandiţii nu este cel mai grav. Foştilor contrabandişti le este indiferent de Constituţie”, a spus Vladimir Voronin.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Igor Volniţchi, a declarat pentru Publika TV că declaraţia liderului PCRM este o expresie a frustrării pe care o resimte liderul partidului şi formaţiunea sa. « El încearcă să iasă din anonimat, manifestându-se ca forţă de opoziţie. În Republica Moldova guvernează echipa care a obţinut votul de încredere al populaţiei şi a pune la îndoială voinţa poporului este o sfidare. »

Peste o mie de reprezentanţi ai PCRM din teritoriu au participat ieri la şedinţa activului de partid. Ei au discutat despre mobilizarea PCRM pentru eventualele alegeri anticipate. Comuniştii au mai votat o rezoluţie în care se spune că PCRM nu s-a temut niciodată de statutul de partid în opoziţie.

Autor: Mihaela Gherasim
Sursa: UNIMEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ