Zeci de unioniști din România și Republica Moldova au pornit astăzi în cea de-a șaptea etapă a Marșului Centenar

0
61
  1. Zeci de unioniști din România și Republica Moldova au pornit astăzi în cea de-a șaptea etapă a Marșului Centenar

Zeci de unioniști din România și Republica Moldova au pornit duminică în cea de-a șaptea etapă a Marșului Centenar. După ce au parcurs pe jos peste 700 de km din cei 1300 pe traseul Alba Iulia-Chișnău, aceștia au plecat din localitatea istorică Cerașu și urcă spre Tabla Buții, unde luni vor participa la manifestația amplă de comemorare a ostașilor români din Primul Război Mondial.

https://unimedia.info/stiri/foto-zeci-de-unionisti-din-romania-si-republica-moldova-au-pornit-astazi-in-cea-de-a-saptea-etapa-a-marsului-centenar-159196.html

 

  1. Patru ciclişti vor desena de Centenar conturul României pe bicicletă

Patru ciclişti vor desena conturul României pe bicicletă, în cadrul unei campanii menite să atragă atenţia publicului asupra autismului în cât mai multe comunităţi.

http://tvrmoldova.md/centenar/patru-ciclisti-vor-desena-de-centenar-conturul-romaniei-pe-bicicleta/

 

  1. 11 vinuri din Rep. Moldova, incluse într-o selecţie Centenară

Unsprezece vinuri din Republica Moldova au fost incluse în selecţia „VINARIUM – 100 de vinuri reprezentative româneşti pentru 100 de ani de România Mare”, transmite TVR Moldova.

http://infoprut.ro/50468-11-vinuri-din-rep-moldova-incluse-intr-o-selectie-centenara.html

 

  1. Comunicat de presă – Platforma Unionistă Acțiunea 2012 – AGERPRES

Marșul Centenarului, la înălțime Zeci de unioniști din România și Republica Moldova au pornit duminică în cea de-a șaptea etapă a Marșului Centenar. După ce au parcurs pe jos peste 700 de km din cei 1300 pe traseul Alba Iulia-Chișnău, aceștia au plecat din localitatea istorică Cerașu și urcă spre Tabla Buții, unde luni vor participa la manifestația amplă de comemorare a ostașilor români din Primul Război Mondial.

https://www1.agerpres.ro/comunicate/2018/08/05/comunicat-de-presa-platforma-unionista-actiunea-2012-14-35-49

 

  1. Marşul Centenarului, în cea de-a VII-a etapă, urcă duminică în pasul „Tabla Buţii”. Pe 1 septembrie ajunge la Chişinău

Participanţii la Marşul Centenarului, care au pornit la 1 iulie de la Alba Iulia pe jos spre Chişinău pentru a duce Flacără Unirii prin satele de pe ambele maluri ale Prutului, urcă astăzi în pasul „Tabla Buţii” din România.

Ei au pornit la drum încă în această dimineaţă, din comuna Ceraşu, Prahova. Astfel, a început cea de-a şaptea etapă din cele 11 ale Marşului, notează radiochisinau.md.

http://tvrmoldova.md/actualitate/marsul-centenarului-in-cea-de-a-vii-a-etapa-urca-duminica-in-pasul-tabla-butii-pe-1-septembrie-ajunge-la-chisinau/

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ