Ziua Independentei Republicii Moldova marcata inedit la Bucuresti

0
122

27-augMembrii  si simpatizantii  Platformei Unioniste Acţiunea 2012 vor marca Ziua Independenţei Republicii Moldova fata de Uniunea Sovietică printr-un eveniment inedit organizat la Ambasada Republicii Moldova din Bucureşti (Aleea Alexandru nr. 40) , pe data de 27 august la orele 19:00.

Astfel, militanţii unionişti vor consuma struguri în faţa ambasadei, în semn de solidaritate cu producătorii agricoli din Basarabia.

Reamintim că la peste două decenii de la declararea independenţei faţă de blocul sovietic, Republica Moldova este ţinta unui şantaj economic şi a unei politici internaţionale practicate de Federaţia Rusă după aceleaşi metode agresive ale epocii sovietice; producătorii agricoli din Basarabia vor găsi însă în România un aliat comercial de încredere”, a declarat av. Dr. Mihai Nicolae, co-preşedintele Acţiunii 2012.

De asemenea, evenimentul se înscrie în campania „Lunile Tricolorului”, desfasurata in perioada 12 august-12 octombrie, cu doua puncte culminante, pe 14 septembrie – Marsul de la Chisinau si pe 12 octombrie – Marsul de la Bucuresti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ